Celebració del 50è aniversari dels Plens Moda

Reconeixement guardó Cambra de Comerç

Des de la cambra de Barcelona, la institució que defensa els interessos generals de les empreses i alhora impulsa i promou l’activitat econòmica ens va reconèixer públicament l’esforç i la continuïtat.

Moments del lliurament on Neus Rius de la botiga Els Plens moda recull la placa commemorativa pels 50 anys de funcionament de l’establiment impulsat pels seus pares a la capital berguedana i que la Neus porta més de 28 anys al capdavant del negoci.

L’esdeveniment es va fer a la casa Llotja de Mar de Barcelona dijous 20 d’octubre 2016 acompanyada per la seva família juntament amb aquelles altres empreses, entitats i institucions també reconegudes.

Actuació 50è Aniversari Llibert Fortuny

Llibert Fortuny,saxofonista va ser l’encarregat de posar un toc musical a l’acte central del 50è aniversari de la botiga de moda Els Plens de Berga.

La seva propietària Neus Rius ha volgut compartir aquesta efemèride amb un concert especial a l’interior de la botiga dedicat a clients i amics amb un nombrós públic.

Moments de l’actuació del saxofonista Llibert Fortuny el 10 de desembre de 2017 a l´interior de la botiga Els Plens moda

Moments de l’actuació on es va registrar un nombrós públic

L’actuació de Llibert Fortuny va ser un regal per a tothom que ha fet possible aquests 50 anys de la botiga un negoci impulsat pels pares de la Neus Rius en Rafael Rius i Mª Dolors Tarruella.